Home Nieuws Maak kennis met onze nieuwe collega's Justine en …

Maak kennis met onze nieuwe collega's Justine en Mauro

In november mochten we opnieuw twee nieuwe gezichten ontvangen bij CEMPER. Justine Van Gysel gaat aan de slag als stafmedewerker zorg & bewaring en herbestemming. Mauro Lonbois zal team communicatie ondersteunen als stagiair. Hieronder maak je kennis met hen. 

Justine Van Gysel

Justine Van Gysel komt recht van de schoolbanken. Ze behaalde een bachelor in de musicologie, waarna ze een verkorte bachelor en master geschiedenis aan de KU Leuven volgde. Vervolgens studeerde ze de interuniversitaire opleiding archivistiek en hedendaags documentbeheer. In haar vrije tijd kan je Justine terugvinden achter haar piano.

Bij CEMPER zal Justine zich voornamelijk inzetten voor de zorg en bewaring van muziek- en podiumerfgoed en het herbestemmen van collecties. Met haar opgedane archivistische kennis hoopt ze haar steentje te kunnen bijdragen aan het helpen doorgeven van dit erfgoed aan een volgende generatie. 

Mauro Lonbois

Mauro Lonbois volgt het graduaat marketing- en communicatiesupport met afstudeerrichting communicatie aan de hogeschool Odisee te Brussel. Hij koos voor een stageplek bij CEMPER vanuit zijn nieuwsgierigheid naar muziek- en podiumerfgoed.

Tijdens zijn stage ondersteunt hij de communicatieafdeling en zal hij zich vooral bezighouden met het maken van een socialemediastrategie. Voorafgaand zal hij een onderzoek doen naar de verschillende socialemediakanalen. Op basis van dat onderzoek zal hij advies geven hoe CEMPER het best inzet op sociale media. Na zijn onderzoek en het maken van zijn socialemediastrategie, zal hij deze mee helpen uitwerken.

02-12-2022