Maak kennis met onze nieuwe collega’s Debora Plouy en Didier Goossens

06-09-2022

1 september was niet alleen de eerste schooldag voor vele scholieren, het was ook de dag waarop we bij CEMPER twee nieuwe collega’s mochten verwelkomen. Maak hieronder kennis met Debora Plouy en Didier Goossens.

Debora Plouy2

Debora Plouy studeerde sociaal werk aan de hogeschool Vives. Daarna volgde ze de master sociale en culturele antropologie aan de KU Leuven.

Na drie jaar als inspecteur bij de POD Maatschappelijke integratie komt Debora het team immaterieel cultureel erfgoed bij CEMPER versterken. Ze kijkt ernaar uit om zich in te zetten voor de diverse actoren uit de muziek- en podiumkunsten en hoopt om met haar antropologische achtergrond een meerwaarde te leveren aan de erfgoedsector.

In haar vrije tijd is Debora terug te vinden in de academie of harmonie met haar dwarsfluit of achter de piano.

Didier Goossens

Didier Goossens studeerde taal- en letterkunde (Grieks-Nederlands) aan de KU Leuven, gevolgd door de Engelstalige masters Western Literature en Cultural Studies.

Hij werkte de voorbije drie jaren bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij diverse vakken gaf over kunst ‑en cultuurwetenschappen. Als gastonderzoeker richt hij zich op noties van identiteit en lokaliteit in metalmuziek ‑en cultuur.

Bij CEMPER zal Didier de werkingen omtrent erfgoedregistratie, waarderingsbeleid en onderzoeksondersteuning verstevigen. In zijn vrije tijd is hij roadie voor de Mechelse metalgroep Psychonaut.

06-09-2022

Stel een vraag

Heb je vragen of wil je weten wat CEMPER voor je kan betekenen? Laat van je horen!
CEMPER vzw
Onder-Den-Toren 12
B‑2800 Mechelen
O. nr. 0683 772 202
RPR Mechelen