Home Nieuws Maak kennis met onze nieuwe collega’s Debora Plou…

Maak kennis met onze nieuwe collega’s Debora Plouy en Didier Goossens

1 september was niet alleen de eerste schooldag voor vele scholieren, het was ook de dag waarop we bij CEMPER twee nieuwe collega’s mochten verwelkomen. Maak hieronder kennis met Debora Plouy en Didier Goossens.

Debora Plouy studeerde sociaal werk aan de hogeschool Vives. Daarna volgde ze de master sociale en culturele antropologie aan de KU Leuven.

Na drie jaar als inspecteur bij de POD Maatschappelijke integratie komt Debora het team immaterieel cultureel erfgoed bij CEMPER versterken. Ze kijkt ernaar uit om zich in te zetten voor de diverse actoren uit de muziek- en podiumkunsten en hoopt om met haar antropologische achtergrond een meerwaarde te leveren aan de erfgoedsector.

In haar vrije tijd is Debora terug te vinden in de academie of harmonie met haar dwarsfluit of achter de piano.

Didier Goossens studeerde taal- en letterkunde (Grieks-Nederlands) aan de KU Leuven, gevolgd door de Engelstalige masters Western Literature en Cultural Studies.

Hij werkte de voorbije drie jaren bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij diverse vakken gaf over kunst ‑en cultuurwetenschappen. Als gastonderzoeker richt hij zich op noties van identiteit en lokaliteit in metalmuziek ‑en cultuur.

Bij CEMPER zal Didier de werkingen omtrent erfgoedregistratie, waarderingsbeleid en onderzoeksondersteuning verstevigen. In zijn vrije tijd is hij roadie voor de Mechelse metalgroep Psychonaut.

06-09-2022

Ook interessant

27 mei 2024

Jouw dans in de kijker?

Ben jij betrokken bij een dans en heb je interesse om die in de kijker te zetten? Dit jaar zet CEMPER zich in om diverse dansen zichtbaar te maken op…
Lees meer
13 mei 2024

Vacature Stafmedewerker Archiefzorg & Erfgoedregistratie

Wil jij je inzetten voor de duurzame zorg voor en bewaring van muziek- en podiumerfgoed in Vlaanderen en Brussel? CEMPER is op zoek naar een stafmede…
Lees meer
20 feb. 2024

Onderzoek social dance (folk-, volks- en werelddans)

Neem deel aan ons onderzoek naar folk-, volks- en werelddans en de manier waarop dit doorgegeven kan worden aan de volgende generaties.
Lees meer
20 feb. 2024

Memoranda rond cultuur en kunsten

SARC en oKo publiceerden memoranda met beleidsaanbevelingen rond cultuur en kunsten.
Lees meer