Home Nieuws Tentoonstelling 'Echoing Through Eternity'

Tentoonstelling 'Echoing Through Eternity'

Technoclub wordt museum. Meer dan een jaar na sluiting opent de legendarische technotempel Fuse zijn deuren op 9 april met de pop-uptentoonstelling Echoing Through Eternity.

De iconische club nam een diepe duik in zijn eigen archieven én die van de stad Brussel. Twee weken lang kan je er terecht voor een overzicht van 27 jaar aan artwork en muziektrends, de eerste turbulentie jaren van de club, maar ook een reis door de geschiedenis van het gebouw zelf. Ook kan je je laten onderdompelen met bassen in de installatie 3 Minutes Of A Club Experience. De ideale gelegenheid dus om nog eens door de deuren van de Fuse te kunnen wandelen, om een goeie dosis cultuur op te snuiven weliswaar. De pop-uptentoonstelling loopt van vrijdag 9 april tot zondag 22 april, reservering is verplicht.

Meer info over Echoing Through Eternity vind je op het Facebookevenement.

Ook interessant

30 mei 2024

Bouzoukivaart zet de Griekse cultuur in Antwerpen in de kijker

Op 20 mei 2023 voer de rivierboot De Ark van Brussel naar Antwerpen om de bouzouki van George Dalaras af te leveren aan Museum Vleeshuis. De ‘Bouzouk…
Lees meer
21 mei 2024

Fietsen & Trompen - De vergeten geschiedenis van velofanfares

In Vlaanderen is er nog één fietsende fanfare. Ooit was dat anders. In zijn boek Fietsen & Trompen vertelt Geert Vanmaeckelberghe het bijzondere …
Lees meer
14 mei 2024

Philippe Cortens: op zoek naar verborgen schatten in ons muziekerfgoed

Philippe Cortens doet duizend-en-een dingen met muziekerfgoed. Ontdek wat hij doet in dit interview.
Lees meer
16 apr. 2024

"We doen toverlantaarnshows zoals die in de periode 1820-1920 kunnen geweest zijn"

In hun vrijetijd voeren Dominique Santens en Philippe Khazzaka, samen met twee collega’s, toverlantaarnshows op. Wat is een toverlantaarn juist?
Lees meer