Home Nieuws Tentoonstelling 'Echoing Through Eternity'

Tentoonstelling 'Echoing Through Eternity'

Technoclub wordt museum. Meer dan een jaar na sluiting opent de legendarische technotempel Fuse zijn deuren op 9 april met de pop-uptentoonstelling Echoing Through Eternity’.

De iconische club nam een diepe duik in zijn eigen archieven én die van de stad Brussel. Twee weken lang kan je er terecht voor een overzicht van 27 jaar aan artwork en muziektrends, de eerste turbulentie jaren van de club, maar ook een reis door de geschiedenis van het gebouw zelf. Ook kan je je laten onderdompelen met bassen in de installatie 3 Minutes Of A Club Experience’. De ideale gelegenheid dus om nog eens door de deuren van de Fuse te kunnen wandelen, om een goeie dosis cultuur op te snuiven weliswaar. De pop-uptentoonstelling loopt van vrijdag 9 april tot zondag 22 april, reservering is verplicht.

Meer info over Echoing Through Eternity’ vind je op het Facebookevenement.

Ook interessant

16 apr. 2024

"We doen toverlantaarnshows zoals die in de periode 1820-1920 kunnen geweest zijn"

In hun vrijetijd voeren Dominique Santens en Philippe Khazzaka, samen met twee collega’s, toverlantaarnshows op. Wat is een toverlantaarn juist?
Lees meer
11 mrt. 2024

Verslag werksessie Dans en het museum

Hoe kan een samenwerking tussen dans en musea er uitzien? Aan de hand van prikkelende stellingen, vragen en praktijkvoorbeelden gingen we hierover in…
Lees meer
11 jan. 2024

Workshop - Dans en het museum

CEMPER en Danspunt nodigen dansers en museummedewerkers uit op een werksessie over dans in het museum op 24 februari 2024.
Lees meer
08 dec. 2023

Aftermovie: lancering van Schipper mag ik overvaren?

Op 14 november verscheen 'Schipper mag ik overvaren?' en dat lieten we niet onopgemerkt voorbijgaan! Herbeleef de lancering via onze aftermovie.
Lees meer